Iedere case is uniek en daarom altijd maatwerk. Om je een beeld te geven van het veld waarin we ons begeven hieronder een aantal cases die de afgelopen tijd op ons pad zijn gekomen. Cases zijn meestal een mengvorm van advies, training, workshops en coaching:

 

Transitie naar marketing gedreven organisatie

 

Veel organisaties zien de kansen die online marketing biedt. Online marketing is echter een nieuw speelveld met andere spelregels en expertise gebieden dan je wellicht gewend bent. Wij helpen onze klanten deze transitie te maken. Op basis van behoefte binnen de specifieke casus creëren we de handvaten en tools die houvast bieden om deze transitie door te maken. Gedurende een periode van 3 tot 12 maanden helpen we onze klanten om een vruchtbare bodem te leggen voor deze transitie.

 

Implementatie online marketeer rol

 

Wanneer online marketing nog geen integraal onderdeel uitmaakt van een organisatie doe je er goed aan om eerst na te denken over op welke manier een nieuw team of een nieuwe rol het beste ingezet kan worden. Wij denken mee met het formuleren van een heldere strategie en het creëren van een uitgangspositie waarbinnen een online marketing professional met het juiste profiel goed uit de voeten kan.

 

Implementatie van content strategie

 

Content marketing is hot, maar het implementeren van een effectieve content strategie is iets heel anders dan af en toe een blogje schrijven. Door middel van een traject van 3 tot 6 maanden helpen wij met het vormgeven en implementeren van een effectieve content strategie. We doen dit door middel van een mix tussen advies, workshops en coaching.

 

Onderwijsvernieuwingen beroepsonderwijs

 

Binnen het onderwijs is er veel te doen over onderwijsvernieuwing. Omdat online veranderingen elkaar zo snel opvolgen loopt het onderwijs al snel jaar achter op het gebied van online ondernemen en e-commerce. Wij helpen onderwijsinstellingen met het vernieuwen en innoveren van onderwijsmethoden om op deze manier “state-of-art” onderwijs te kunnen bieden.. Dit doen we oa. door een kapstok te bieden  met ons “VINC” model, het verzorgen van trainingen en het leveren van advies op maat.