29 November, 2012 jijonline

We Are Media betrekt nieuw hoofdkwartier in het Concordia Creative Industries Building

Gisteren zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Concordiastraat in Utrecht. Voor We Are Media is dit alweer de derde ruimte die we betrekken in een tijdsbestek van twee jaar. We hebben nu een ruimte gevonden in een inspirerende omgeving, waarin we kunnen groeien.

Concordia Creative Industries Building

Het Concordia Creative Industries Building is een bedrijvenverzamelgebouw dat een grote variatie aan ondernemers herbergt. Van reclamebureau tot kunstenaar. Van grafisch ontwerper tot beeldhouwer. Voor ons een zeer inspirerende omgeving, met bovendien zeer mooie kantoorruimte, een gedeelde kantine en een ruimte waar workshops gegeven kunnen worden.

Onze nieuwe stek: (don`t mind de aankleding, daar werken we nog aan):

Nieuwe stek om te groeien

Twee jaar geleden begonnen we met We Are Media. We begonnen in een kantoor op basis van anti-kraak huur, waar we na 9 maanden weer uit moesten. Gelukkig hadden we zeer snel weer een ruimte gevonden in Eiland8 die we als een soort tussenstop konden inzetten. Na hier ruim een jaar gezeten te hebben werd het tijd voor de volgende stap. Representatiever, meer ruimte en een inspirerende omgeving.

Als we terugkijken op afgelopen periode dan hebben we stiekum best wel veel werk verzet en veel concepten opgezet. Een greep:

  • Ons label JijOnline, dat alles levert om jezelf online op de kaart te zetten. Van webdesign tot huisstijlontwerp, fotografie , video en SEO copywriting. Vooral het product “Website in 1 dag” vind gretig aftrek en wordt zeer goed gewaardeerd onder onze klanten.
  • Het Nieuwe Winkelen, waarvoor we onder andere een online winkelplatform voor ontwikkelden en advies en workshops leverden aan diverse steden omtrent het omgaan met nieuwe media binnen het nieuwe winkelen.
  • Toffedingen.com, een online lifestyle magazine met zoals de naam het al zegt, alleen maar toffe dingen.
Naast deze nieuwe labels ontwikkelen we onder de vlag van We Are Media ook nog eens een concepten voor klanten en hebben we ook nog een aantal websites en online magazines in eigen beheer.
Nee, we zullen ons zeker niet vervelen in ons nieuwe kantoor… 😉
Benieuwd naar ons nieuwe HQ? Kom gerust eens langs voor een kop koffie in onze lounge hoek!