12 September, 2011 Chris

Jaja, waar we in vorige blogpost nog met trekkende onderlip moesten melden dat HQ#1 helaas verleden tijd was, hebben we vandaag, nog geen week later na het verlaten van ons vorige hoofdkwartier een nieuwe stek gevonden!

Na een online zoektocht en een bezichtiging hier en daar werden we geattendeerd op Eiland8, een collectieve broedplek voor (creatieve) ondernemers in Utrecht. Aan de ene kant wel zonde dat we onze kantoorboedel al gestald hadden, want ons nieuwe HQ bevindt zich slechts 5 minuten rijden van het oude kantoor. Maar laten we niet klagen. Allang mooi dat we zo snel iets nieuws hebben gevonden.

Zoals in vorige blogpost al gemeld zal deze verhuizing tevens een nieuwe fase inluiden in de evolutie van We Are Media. Gezien de ruimte die we ter beschikking hebben zullen we de komende tijd met 6 mensen het hoofdkwartier gaan delen. De bezichtigingen en zwaarbevochten selectieronden gaan dan ook vanaf morgen van start.

Wat in ieder geval een leuke nieuwe impuls is, is het feit dat Eiland8 in het leven geroepen is om activiteit en interactie te gebruiken om positieve impulsen te geven aan een werk- en woon omgeving. Wellicht dat we daar vanuit het WAM collectief een steentje aan bij kunnen dragen.

Voor nu, tijd voor de verhuizing en wellicht dat we binnenkort een paar nieuwe vrienden van We Are Media kunnen voorstellen via iamweare.nl!

 

 

, , , , ,

Chris

Mede-oprichter van We Are Media. Online ondernemer. Ideeëntuinman Vertaler van idee naar concept. Van concept naar praktijk. Projectmanagement. Online Marketing & Affiliatemarketing. Blogger. Kennis- en visieontwikkeling. Doen waar je energie van krijgt.