We Are Media is zeer betrokken bij ontwikkelingen met betrekking tot “Het Nieuwe Winkelen”. Op verschillende manieren voegen wij waarde toe aan winkeliers, belanghebbenden en belangenverenigingen binnen de retailwereld. Hierbij is het ons uitgangspunt om online en offline beter aan elkaar aan te laten sluiten. We hebben een aantal pijlers waar we onze aandacht op focussen:


  • Onderzoek: Door het veld in te gaan en gesprekken en interviews aan te gaan met betrokkenen en belanghebbenden vormen wij ons constant een beeld van behoeften, spanningsvelden en kansen. Daarnaast is er veel onderzoek gedaan en zijn er veel cijfers bekend. Wij maken deze onderzoeken inzichtelijk en vatten belangrijke uitkomsten samen. Daarnaast wonen wij veel bijeenkomsten bij met betrekking tot het nieuwe winkelen en regio`s door heel het land.
  • Kennisdeling: Wij zijn ervan overtuigd dat het delen van kennis ertoe bijdraagt dat ontwikkeling sneller plaats kan vinden. Door middel van een online netwerkgroep, artikelen & blogs en bijeenkomsten en lezingen delen wij actief kennis. Daarnaast hebben we een gastcollege- en workshop cyclus ontwikkeld voor studenten en docenten.
  • Oplossingen: Resultaten uit onderzoek en kennis die wij opdoen vertalen we direct door naar concrete oplossingen voor winkeliers, belanghebbenden en belangengroepen. Zo zijn wij bezig met de bouw van een online winkelplatform speciaal voor retailers en bieden wij Webdesign voor winkeliers. Alle oplossingen die wij bieden hebben het doel om meer klanten in de winkel te krijgen door in te haken op het online orientatieproces van consumenten.
  • Facilitatie & Advies: Wij faciliteren en adviseren met betrekking tot de transitie naar het nieuwe winkelen. Wij kunnen je bijstaan op het gebied van strategiebepaling, online marketing, social media en collectief ondernemen. We Are Media is preferred supplier binnen “Beleef het Nieuwe Winkelen,” een collectief van ondernemers en professionals die als gezamelijk doel hebben om belanghebbenden te helpen bij het maken van de transitie naar “Het nieuwe winkelen.”

BHNW

Cityshopr

Linkedin group

Jijonline

 

Handige links

Linkedin Netwerk groep “Het Nieuwe Winkelen”

Verslagen bijeenkomsten mbt. Het Nieuwe Winkelen

We Are Media Blog

Beleef het Nieuwe Winkelen

Infographic: