Het idee van We Are Media begon in 2010 toen 4 vrienden samen kwamen voor een brainstorm. We genereerden een whiteboard vol ideeën. Ideeën over online ondernemen. Ideeën over hoe je het anders kunt doen. Ideeën, die nu, nog steeds actueel voor ons zijn en dit altijd zullen blijven.

 

We begonnen de mogelijkheden van de online wereld te verkennen. Publiceerden vele duizenden pagina’s aan online content, creëerden talloze websites en leerden de fijne kneepjes van het online marketingvak. Deze ervaring en kennis delen we via verschillende online platformen en gebruiken we in samenwerking met klanten.

 

Bij We Are Media werken ondernemende mensen die het belangrijk vinden om te werken in een omgeving waarin je de ruimte krijgt om continu te blijven leren. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook over jezelf. Waar je goed in bent. Wat je leuk vind. Wat goed bij je past.

 

Vanuit ons kantoor in Utrecht helpen we bedrijven en onderwijsinstellingen om zich beter aan te passen aan de snel veranderende omstandigheden van de online wereld. We doen dit oa. door het leveren van maatwerk advies en -trainingen.

 

Een keer kennis maken met de mensen achter We Are Media? Neem contact met ons op!