10 May, 2012 jijonline

De afgelopen tijd hebben we niet stilgezeten. En ook al is constant productief zijn natuurlijk hartstikke fijn, het is goed om af en toe even terug te kijken op de afgelopen periode en op een rijtje te zetten waar we eigenlijk allemaal mee bezig zijn geweest.

JijOnline

De website van JijOnline.nu, waarop we oa. het concept webdesign in 1 dag aanbieden is al weer enige tijd online. Nadat we de initiële versie van de website hadden gelanceerd, die we uiteraard in 1 dag hadden gebouwd, kregen we steeds meer behoefte om onze portfolio duidelijker in beeld te brengen en wilden we ook de mogelijkheid hebben om artikelen te publiceren op de website van JijOnline om op deze manier relevante kennis te delen en meer bezoekers naar de website te trekken. Dit resulteerde in een facelift van de bestaande website, vernieuwde productbeschrijvingen en de integratie van een aparte portfolio pagina en een blog.

Toffedingen.com

Nog een project van ons dat onlangs live is gegaan: Toffedingen.com is een online magazine over Tech & Gadgets, Fashion & Lifestyle en Entertainment, maar dan met alleen maar toffedingen. We houden van de creatie van content, we houden van bloggen. We houden ook van het op de hoogte blijven van de laatste trends & (product)ontwikkelingen, dus dachten we: laten we daar eens een tof online magazine over gaan opzetten. Toffedingen.com was geboren. Schrijf je zelf graag over toffedingen? We zijn nog op zoek naar mensen die deel willen gaan uitmaken van onze redactie. Geïnteresseerd? Stuur ons dan een bericht met jouw motivatie!

Workshop

Op 26 april hield We Are Media een workshop voor ondernemers die verbonden zijn aan Eiland8/Sophies Kunstprojecten in het Eilandhart in Utrecht. De deelnemers pasten maar net in de zaal en samen met de deelnemers zorgden we voor een geslaagde avond waar iedereen (inclusief wijzelf) met meer kennis, inspiratie en motivatie het pand weer verliet. Op onze portfolio pagina vind je video met een sfeerimpressie van de avond, gefilmd en gemonteerd door Ming.

Bovenstaande projecten zijn toegevoegd aan onze portfolio pagina, neem gerust eens een kijkje!

 

, , , , ,