3 July, 2013 jijonline

Innoveren in beroepsonderwijs!

watisdoelwebshopOnlangs hebben uitgeverij Sarphati Educatief en We Are Media een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarbij Sarphati Educatief de trainings-modules over online ondernemen “Van Idee naar Conversie” landelijk gaat distribueren binnen het beroepsonderwijs. Beide partijen geloven in innovatie in het onderwijs en zijn groot voorstander van het stimuleren van ondernemerschap binnen het onderwijs.

Sarphati Educatief

Uitgeverij Sarphati Educatief is een educatief uitgever met een uniek TOTAALconcept. Zij publiceert via een medium neutraal platform: multichannel (database)-publishing. Het ontwikkelt, geeft uit, implementeert, produceert en distribueert leermiddelen op papier en electronisch (streaming ebook, online databanken, flexibele content) en daaraan gerelateerde producten.

Via het aanbod aan leermiddelen, content, boeken, diensten en additionals ontzorgen en inspireren zij docenten in hun streven naar kennisoverdracht en deze kennis om te zetten in kunde. Van beroepsonderwijs naar vakmanschap!

VInC-Methode

We Are Media heeft een methode ontwikkeld die docenten, praktijkopleiders en studenten voorziet van de meest up-to-date kennis over online ondernemen en e-commerce. De VInC-methode is gebaseerd op een excellentiemodel voor het online ondernemen en biedt een solide basis voor iedereen die meer affiniteit wil krijgen met online ondernemen en e-commerce.

Sarphati Educatief en We Are Media hebben een gedeelde visie op het gebied van onderwijsontwikkeling en streven beiden naar motivatie en innovatie binnen het (hoger)onderwijs en het beter laten aansluiten van onderwijs en de arbeidsmarkt.

Meer informatie of vragen? Neem dan contact op met ons of met Elmer Smith van Sarphati Educatief.