Beste binnenstadondernemer uit Ede,

Deze pagina hebben we speciaal gecreëerd naar aanleiding van de mini-workshop social media die we 13-11-2012 hebben gegeven in hartje Ede bij de stichting binnenstadsmanagement. We hopen dat we jullie hebben kunnen prikkelen om ook social media op een effectieve manier in te gaan zetten! Hieronder vind je een tweetal tools die je in kunt zetten als houvast bij het succesvol integreren van social media in je bedrijf.

Prezi Presentatie Social Media

Dit is de gehele presentatie die we voor een groot deel hebben behandeld tijdens de avond. Hierin vind je antwoord op de vragen wat social media is, hoe je het in kunt zetten en geven we onze visie op het gebruik van social media. Deels zal dit dus bekende stof zijn, maar er zitten ook een aantal slides in die niet behandeld zijn , vanwege gebrek aan tijd. Let op: wanneer een slide niet goed leesbaar is kun je inzoomen.

Social Media Strategie Roadmap

Dit is een “kapstok” die we gebruiken bij het uitwerken en definiëren van een goede social media strategie voor klanten. Vanuit het formuleren van doelstellingen, het kiezen van een doelgroep en het integreren van social media op een passende manier kun je dit document gebruiken om op een effectieve manier social media te integreren in een organisatie (kan gebruikt worden in zowel kleine als grote organisaties). De We Are Media social media strategie roadmap vind je in de Prezi presentatie, slide 55.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe tools en technieken op het gebied van social media of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Groeten namens We Are Media,

Sebas & Chris

    Naam

    E-mail

    Onderwerp

    Bericht