9 July, 2013 jijonline

Ga staan voor die baan!

jobbootcamp

JobBootcamp is voor iedereen die slagvaardig wil solliciteren. JobBootcamp is een samenwerkingsverband tussen Willing & Able recruitmentadvies en We Are Media. De website werd ontwikkeld door JijOnline.

De JobBootcamps worden gegeven op zaterdagen tussen 9.30 tot 16.00 uur. Tijdens deze dag neem je deel aan verschillende workshops in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Zo leer je meer over de kern van solliciteren, houding en gedrag, solliciteren via social media en worden er professionele portretfoto`s van je gemaakt voor op je CV en Linkedin profiel.

JobBootcamp pakt het net even anders aan dan standaard sollicitatietrainingen; alle facetten van succesvol solliciteren komen aan bod:

  • Persoonlijke aandacht: Je doorloopt de JobBootcamp in kleine groepen van maximaal 8 personen. Zo kunnen we garanderen dat we je echt de aandacht kunnen geven die noodzakelijk is om echt goed te leren solliciteren.
  • Concrete tips & tools: Na de JobBootcamp heb je alles tot je beschikking om succesvol te solliciteren. Een sollicitatieplan, een goed CV en de juiste kennis die je direct in kunt zetten in de praktijk.
  • Professionele portretfoto`s: Een goede, aansprekende foto op je CV of Linkedin-profiel kan net het verschil maken. Tijdens de JobBootcamp wordt er een professionele portretfoto van je gemaakt die voortaan je profiel gaat sieren.
  • Onderscheidend: Tijdens JobBootcamp leer je hoe jij voortaan boven het maaiveld uit zult steken en je echt kunt onderscheiden tijdens een sollicitatieprocedure.

JobBootcamp is nu tijdelijk te boeken met 50% korting. Dat betekent geen € 250 per inschrijving, maar slechts € 125 voor de snelle beslissers. Gebruik maken van dit aanbod? Schrijf je dan direct in voor JobBootcamp!