24 February, 2012 Chris

Heb jij behoefte aan een website die je eenvoudig zelf kunt onderhouden en hecht je waarde aan eenvoud, resultaatgerichtheid en een originele creatie? Dan is JijOnline er voor jou!

We Are Media lanceert  JijOnline.nu en zet hiermee een open en eerlijke standaard voor het “website in 1 dag” concept. Voor een vaste prijs wordt er samen met jou een website gecreëerd waar je trots op kunt zijn en die een ideaal online visitekaartje vormt.  Wij hechten veel waarde aan eenvoud en een goede samenwerking. Op deze manier snappen we van elkaar wat de bedoeling is en zorgen we er samen voor dat we een website neerzetten waar zowel jij als wij een goed gevoel aan overhouden.

Speciaal voor Zelfstandig Professionals, mensen met een uit de hand gelopen hobby en iedereen die toe is aan een nieuwe website of een stevige remake van een bestaande website. Maar ook voor bedrijven en organisaties van iedere omvang die waarde hechten aan een scherpe prijs kwaliteitverhouding en uitstekende service. Iedere website wordt opgeleverd met het WordPress CMS, waardoor je eenvoudig na oplevering teksten, afbeeldingen en andere elementen van je website kunt beheren.

JijOnline vertaalt als geen ander de wensen die jij in je hoofd hebt zitten naar een online platform en dit op een manier waarop je klaar bent om echt online resultaat te gaan behalen. Graag staan we je bij met raad en daad!

JijOnline is specialist in WordPress webdesign en helpt je naast het ontwikkelen van websites graag door middel van coaching op het gebied van WordPress, SEO, online marketing en social media.

Bekijk de trailer van JijOnline hier:

Chris

Mede-oprichter van We Are Media. Online ondernemer. Ideeëntuinman Vertaler van idee naar concept. Van concept naar praktijk. Projectmanagement. Online Marketing & Affiliatemarketing. Blogger. Kennis- en visieontwikkeling. Doen waar je energie van krijgt.